Skip to main content

În ziua de azi, marketingul online a devenit o componentă esențială a majorității business-urilor, indiferent de dimensiune și adresabilitate. Să știi să te promovezi pe social media, pe internet în general este un element esențial care îți poate aduce un loc de muncă bine plătit.

Dacă vrei să îți dezvolți cunoștințele în acest domeniu, Digital HR îți propune un curs special, gratuit, online, pe care îl vei putea parcurge de oriunde te afli și, mai ales, fără niciun program de curs.

Cursul Digital HR este structurat pe un număr de module care vizează o serie de competențe specifice marketingului bazat pe însușirea informațiilor cu privire la legătura dintre marketing și celelalte activități ale organizației; beneficiile aduse pentru organizație și caracteristicile marketingului actual. De asemenea din punct de vedere al clienților aduce informații valoroase cu privire la segmentarea clienților și modul de funcționare a procesului de schimb, precum și diferențele dintre bunuri și servicii, modul în care serviciile adaugă valoare în cadrul unui proces de schimb. Sunt tratate cu atenție aspecte ale mixului de marketing precum și influențe ale mediului extern asupra activității de marketing.

Activitățile practice fac parte integrantă din dinamica cursului, constituindu-se în adevărate ancore ale transpunerii în practică a suportului informațional teoretic prezentat.

Competențe dezvoltate

Înțelegerea conceptelor de marketing și a mecanismelor de funcționare

Înțelegerea platformelor de promovare online (Google si Facebook)

Înțelegerea modului în care pot fi implementate tacticile de promovare

Dezvoltarea campaniilor de brand awareness, trafic și conversie

Urmărirea și optimizarea campaniilor pentru atingerea obiectivelor

 

Ca să participi, trebuie să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Platforma Digital HR este dezvoltată de Best Smart Consulting SRL, Best Smart Digital SRL, Digital Twin SRL și Euragro Tabacco SRL.

Programul vizează activități de consiliere profesională și tutorat în vederea încurajării participării la FPC, evaluării personalității și dezvoltării abilităților și încrederii în sine, stabilirii unui plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competențe și stabilirii unui traseu de dezvoltare a carierei.

Obiectivele proiectului DIGITAL HR MySMIS 134965 vizează cresterea angajabilității, a adaptabilității pe piața muncii și a veniturilor pentru persoanele care dețin calificări suplimentare, comparativcu restul populației, dobândirea de cunostinte si deprinderi tehnice relevante pentru domeniul productiei, dobandirea de cunostinte in domeniul vanzarilor, dobandirea de cunostinte in elaborarea unui plan de afaceri, adaugarea unui cod CAEN ca urmare a absolvirii cursului a urmare a participarii la sesiunile de consiliere profesionala si tutorat: realizarea importantei pentru cariera a participarii la programe de FPC, cresterea cunostintelor in legatura cu oportunitatile de participare la FPC, realizarea unui plan de dezvoltare in cariera, consolidarea traseului profesional.

În cadrul proiectului se va pune accent pe respectarea prevederilor legale referitoare la
principiul orizontal egalitatea de sanse/nediscriminare/egalitate intre femei si barbati.

Acest lucru va fi realizat prin introducerea de prevederi referitoare la principiul nediscriminarii/egalitatii de sanse/egalitatii intre femei si barbati in metodologia de selectie a grupului tinta si prin respectarea acestora in cadrul procesului de selectie, precum si in toate etapele in care este inclus grupul tinta. De asemenea, acest principiu se va regasi in toate metodologiile din proiect, cu scopul respectarii acestuia inclusiv in cadrul echipei de proiect.

Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/