Skip to main content
search
0

Dacă vrei să îți schimbi jobul și crezi că ai putea să te descurci în domeniul vânzărilor, un domeniu în care salariile sunt pe măsura eforturilor și priceperii, DigitalHR.ro îți oferă accesul la un curs gratuit, online!

Cursul, derulat de traineri cu mare experiență în domeniul vânzărilor, cuprinde un număr de module care vizează o serie de competențe specifice vânzărilor și anume: vânzarea ca proces de schimb, clienții și procesul decizional, tehnici de vânzare, pâlnia vânzării, procesul și tehnici de negociere, precum și tehnici de comunicare. Participanții vor fi capabili să aplice modelul procesului de schimb pe o situație din activitatea curentă, să evalueze un proces de vânzare în baza criteriilor definite, să recunoască profilul clientului și să adopte abordarea corespunzătoare care să ducă la satisfacția clientului, să tratez corespunzător obiecțiile, să gestioneze un proces de negociere, să utilizeze eficient comunicarea verbală și să interpreteze mesajele non-verbale în procesul de vânzare.

Activitățile practice fac parte integrantă din dinamica cursului, constituindu-se în adevărate ancore ale transpunerii în practică a suportului informațional teoretic prezentat.

Competențe dezvoltate

Prospectarea pentru a identifica potențiali clienți

Identificarea nevoilor pe care cumpărătorul le are

Prezentarea ofertei de vânzare

Realizarea unui plan de negociere

Finalizarea unei vânzări

Ca să participi, trebuie să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Mai mult, poți să parcurgi cursul în ritmul și timpul tău disponibil. În plus, vei putea interacționa cu experții pentru a avea o experiență de învățare cât mai bună. Altfel spus, le vei putea pune întrebări, vei afla cum să îți exploatezi experiența etc.

Close Menu