Skip to main content

Testimoniale Clienţi

Feed-back-ul pe care îl ofer colaborării cu echipa Best Smart Consulting se poate defini printr-un singur cuvânt : „VIITOR”.
Plecând de la calitatea cursurilor profesionale pe care le oferă, a relațiilor de colaborare și a oamenilor din echipa Best Smart Consulting, prin conținutul cursurilor și consultanței oferite am reușit să stimulăm echipa de management a companiei noastre să vizualizeze un viitor al industriei lemnului bazat pe tehnologizare, automatizare, digitalizare.
Provocările nu mai sunt așa departe, au fost lansate . Viitorul ne va arăta cum am reușit să ne adaptăm, să îmbrățișăm schimbarea generată de aceste provocări și să aducem și succes activității noastre.

Gabriela ManolescuManager RU J.F.Furnir

Recomand cursurile susținute de către Best Smart Consulting. De la prima întâlnire m-au surprins plăcut cu profesionalismul și modul în care au personalizat cursurile, exact pe nevoile noastre. De asemenea, trainerul care a susținut cursurile s-a remarcat printr-o abordare interactivă a acestora și printr-o tematică complexă și utilă.

Carmen AldulescuInspector de specialitate
Compartimentul Programe și Proiecte Comunitare
Primăria Municipiului Motru

Am avut ocazia să cunosc echipa Best Smart și să derulăm împreună mai multe proiecte de transformare digitală a fabricilor. În trecerea la Industry4.0, oamenii sunt cea mai importanta resursă iar Academia Industrială înțelege adevăratul potențial al specialiștilor din industrie și reușește să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții de formare profesionala continuă. Apreciez in mod special la experții Best Smart faptul că sunt persoane cu experiență relevantă în domeniul lor, fapt care îi ajută sa aibă o abordare practică asupra temelor discutate. Recomand cu încredere serviciile de training susținute de Academia Industrială.

Laurențiu NaeDirector Dezvoltare Digital Twin

Vă mulțumesc și eu pentru oportunitatea oferită, alături de CTMB.
De asemenea, vin și eu cu felicitări și mulțumiri pentru Ioana, pentru dedicare și efortul depus pentru buna desfășurare a cursului.
Împreună sunteți o echipă foarte bună!

Roxana VelicheParticipant la cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale şi de Coeziune Europene

Cursul de Manager Resurse Umane este excepțional, iar Renaldo Niţă (trainerul) de asemeni. N-am întâlnit până acum o persoană mai deschisă, pregătită și întodeauna pe poziții când ai nevoie de informații suplimentare!
Va multumesc pentru acest curs minunat!

Petronela PetreParticipant la cursul de Manager Resurse Umane

Super, mulțumim mult pentru ajutor pentru minunata echipă și pentru calitățile minunate ale Simonei, un formator cu adevărat PROFI ,caldă, explicită, cu programul foarte bine structurat??. Sper să îmi folosească cât mai curând cele învățate şi abea aștept să pun în aplicare cele învățate.

Cristina IonescuParticipant la cursul de Manager de Proiect

Cursuri Specializate pentru
viitori Profesionişti!