Skip to main content

Echipa BestSmart

Suntem specializați în a vă oferi suportul necesar pentru a identifica provocările din fluxul de lucru care ar putea împiedica organizația pe care o reprezentați să obțină rezultate optime. Venim cu o abordare bazată pe colaborare care să vă ajute în crearea unei strategii personalizate ce asigura succesul.

Obiectivul nostru este de a colabora cu beneficiarii serviciilor noastre de training, organizare de evenimente și consultanță pentru a evalua corect resursele avute la dispoziție și pentru a le dezvolta și specializa până la un nivel care permite creșterea performantei și îmbunătățirea performanțelor.

Totodată, oferim inspirație pentru dorința de perfecționare continuă și atingerea unor stadii de excelență în domeniu printr-o gamă largă de soluții de consultanță și training.

Companiile SMART apelează la specialiști SMART. Vă prezentăm în continuare experții din echipa BEST SMART

General Manager

Ligia Neacșu

Sunt Ligia Neacșu, inginer, economist și trainer de peste 20 de ani.
Prin venele mele curge sânge de antreprenor şi vizionar şi am început această muncă de antreprenoriat încă de la vârsta de 28 ani într-un mediu plin de provocări.
Pentru mine nu există "nu se poate” există doar "nu alegi calea potrivită". Din acest motiv mă vei găsi la cârma unor proiecte majore pline de provocări, sau făcând muncă de organizare alături de echipa mea. Știu ce înseamnă să conduci sau să faci parte din echipe de experți cu înaltă calificare dar știu să și îndrum și să formez tineri.
Cred cu tărie că succesul unei companii se bazează pe oamenii care fac parte din ea şi mai cred, cu aceeași intensitate, că atunci când iți faci munca cu aceeași responsabilitate ca şi cum de munca ta ar depinde salvarea omenirii, chiar contribui la salvarea ei.
Sunt 12 ani de muncă pentru a dezvolta Best Smart Consulting, vor mai urma mulți ani şi am înțeles extrem de bine care este nevoia de formare și consultantă din piața romanescă indiferent dacă vorbim de companii private sau de instituții publice. Înțelegerea mea a generat servicii cu abordări inedite şi creative care aduc plusvaloare clienților.
Prin serviciile pe care le oferim, schimbăm perspectiva asupra ceea ce înseamnă un serviciu de calitate oferit de o companie românească.
Cred cu tărie în spiritul de echipă şi colaborare, valori regăsite în serviciile oferite, în proiectele implementate. Clienții şi furnizorii pentru mine şi pentru compania pe care o conduc nu sunt doar un nume, sunt organizații dinamice cărora le oferim sprijin şi suport ori de câte ori au nevoie şi pentru care devenim parteneri de încredere şi nădejde pe termen lung.
Dinamica schimbărilor este într-o permanentă accelerare, fiți siguri că și noi suntem în pas cu această accelerare și suntem aici pentru a ne sprijini clienții în demersul lor de a ține pasul cu evoluțiile actuale.
Business Development Coordinator

Mirela Stoian

Sunt Margareta Marilena dar mi se spune Mirela, absolvent studii lingvistice dar şi marketing&managementul afacerii.
Dau din coate la Best Smart Consulting din 2015 şi mă simt ca într-o familie de bobinatori?. Am însă convingerea că evoluția unui om depinde de oportunitățile pe care le valorifică fiecare în favoarea lui.
Mă vei găsi scriind o ofertă sau creând un concept de eveniment, discutând cu un furnizor sau rafinând o strategie de marketing şi vânzări.
Atenția la detalii şi a lucrului excelent făcut m-au poziționat atât ca manager de proiect sau ca un simplu organizator de evenimente. Nu există contract sau proiect din Best Smart Consulting în care să nu existe amprenta mea. Un eveniment sau un training bine pus la punct nu este niciodată un accident, ci compilarea multor detalii care se reunesc pentru a crea o experiență inedită.
Uneori sunt şi cârcotașă dar de cele mai multe ori sunt motorul echipei şi cea care aduce resurse noi, de calitate în cadrul proiectelor.
Nicoleta Serban
Marketing Manager

Nicoleta Serban

Nicoleta
Lucrez de 10 ani în cadrul Best Smart Consulting si în total de 25 de ani în training și sunt mândră de realizările mele în zona de marketing - vânzări. Am lansat proiecte de succes Academia Industrială și Junior Academy, proiecte unice în zona de training care au umplut săli de curs cu mii de cursanți din toată țara.
Am absolvit Academia de Studii Economice din București, prima promoție de absolvenți cu specializarea marketing din Romania și mă bucur că lucrez într-un domeniu în care mă dezvolt în fiecare zi, știința marketingului fiind o oaza nesecată de cunoaștere și învățare.
Adela Murariu
Product Manager

Adela Murariu

Am un șir lung de prenume dar toată lumea mă știe de Adela. Sunt inginer în industria alimentară dar n-am profesat o zi în domeniu :D.
Fac parte din echipa Best Smart Consulting de la începutul anului 2018 și vin după o experiență de peste 10 ani în creație cu accente feminine.
Creația înseamnă atenție la detalii şi simț dezvoltat al frumosului iar aceste accente le veți regăsi în toată munca din Best Smart Consulting. Iar munca mea înseamnă interacțiune cu clienții, cu furnizorii, cu cursanții, participanții la o conferință etc.
Am răbdarea și perseverența unui șoarece de câmp și chiar dacă uneori mă simt copleșită de noutate, nu veți percepe acest lucru din interacțiunea cu mine.
Am credința că noi şi clienții noștri facem parte din același parteneriat şi fac tot ce este posibil să fiu cu soluția cea mai viabilă de ambele părți.
Ultimul an mi l-am dedicat activității de suport pentru echipele de proiect "Strat Industry 4.0" și
“Industria de mâine" și pentru că implicarea mea a fost de înaltă calitate, noi toți am ajuns la rezultate excepționale.
Am convingerea că fiecare contract și proiect oferit clienților noștri are nevoie de creativitatea, perseverența şi răbdarea mea.
Trainer

Adrian Crăciun

Sunt Adrian, inginer și întreaga mea viață se învârte în jurul CALITĂȚII și a mirosului de fân proaspăt cosit.
Dacă vă întrebați care este legătura între calitate și fân cosit, nu vă voi da răspunsul exact ci vă invit să meditați, dacă timpul din ziua de astăzi vă permite, la similitudinea între modul în care brazdele sunt cosite (cantitate de iarba egală, grosimea brazdei care nu ar trebui să varieze, firul ierbii să cadă tot în aceeași direcție etc) și sistemele de calitate dintr-o companie.
De altfel orice proces - în natură, în fabrică, chiar și acasă este caracterizat de un sistem al calității.
Așa că, să nu fiți surprinși daca mă veți vedea că trec prin filtrul calității, orice acțiune cât de mică sau extrem de complexă. Și pentru că vreau ca și ceilalți să înțeleagă și să aplice un sistem al calității adecvat domeniului lor, mi-am transformat pasiunea asta vulcanică pentru calitate în activitate de training. Mă veți găsi prin urmare, în sălile de training vorbind măsurat doar atât cât să vă dau vouă posibilitatea să dezbateți lucruri importante despre calitate.
Trainer

Codrin Radu

Sunt Codrin și cred cu tărie că dacă fiecare om și-ar pune talentul în slujba celorlalti, lumea ar avea o față mai umană și mai blândă.
Am experiență de peste 15 ani în dezvoltarea competențelor manageriale, antreprenoriale. Am dezvoltat oameni și organizații prin aplicarea metodelor și instrumentelor cele mai moderne de dezvoltare personală și mindfullness, de leadership și strategie organizațională.
Am construit, participat sau condus proiecte de consultanță, training și schimbare organizațională pentru mii de persoane atât in mediul privat cât și în instituții ale administrației publice locale și centrale, colaborând inclusiv cu organizații internaționale precum Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare UNDP în domeniul planificării strategice.
Uneori mă vei găsi în training explicând un model de planificare strategică, alteori dansând tango, iar de multe ori mă vei găsi finalizând un instrument de planificare strategică.
Trainer

Dan Turturică

Sunt economist dar un economist care face de când se știe jurnalism și management jurnalistic.
Am coordonat redacțiile cotidianului „Evenimentul Zilei” și „România Liberă”, am facut muncă de televiziune, am fost producătorul si prezentatorul emisiunii „Reporter Incognito” difuzată între 2000-2004 la „Prima TV” și am moderat talk-show-rile „Prim Plan”(TVR 1) și „Arena Media” (Realitatea TV).
Am învățat pe parcursul acestor ani ca fiecare companie sau organizație are multe lucruri valoroase de spus publicului, diferența între a fi publicat sau nu o face forma în care prezinți un eveniment, o poveste mass mediei.
De câțiva ani, m-am decis să transmit din cunoștințele mele celor mai tineri sau celor care vor să își clădească o relație cu media. Să apari în fluxurile media cu povestea ta nu e așa ușor precum credeai, nu vrei să înveți cum anume să împachetezi aceste povești pentru media?
Trainer

Daniela Vlăsceanu

Sunt Daniela, inginer si economist și cred cu tărie in puterea training-ului care schimbă oameni și cariere.
Daca mă găsești in sala de curs, cu siguranță explic ce se găsește in spatele unui bilanț sau cum anume se realizează un buget. Cu aceeași pasiune mă vei găsi antrenând antreprenorii sau sprijinindu-i sa-si facă un plan de afaceri. De multe ori integrez managementul financiar si managementul de proiect sau modalitățile prin care se construiește o cerere de finanțare.
Trainer

Ioana Andronie

Sunt profesor de când mă știu, timp în care activitățile de cercetare națională și internațională le-am materializat în peste 90 de articole. Sunt o profă îndrăgită de studenți, iar eu sunt mândră de aceștia pentru că au devenit super oameni și sunt apreciați de angajatorii lor.
Dacă intri într-o sală și auzi că se discută/vorbește cu pasiune despre bunăstarea, igiena și protecția animalelor, înseamnă că ai nimerit la cursul meu. Sunt sigură că vei hotărî imediat să te alături cursanților și să participi la discuțiile noastre interactive.
Trainer

Iulia Achirițoaiei

Sunt Iulia, economist iar pasiunile mea sunt proiectele si dialogul cu oamenii.
Mă vei găsi alături de o echipă de proiect sau lângă un om care își dorește să acceseze fonduri europene. Am trecut de la scrierea si implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene la evaluarea cererilor de finanțare si monitorizarea implementării proiectelor.
Cu siguranță știu să scriu o cerere de finanțare si să implementez un proiect pentru un buldoexcavator, autogunoiere, ferme agricole sau firma de pompe funebre.
Și pentru că îmi place sa vorbesc, uneori prea mult, împărtășesc experiența mea din postura de trainer în domeniul proiectelor: de la managementul lor până la fraudă și nereguli, riscuri în implementare, întocmire cereri de plată și rambursare.
Trainer

Liliana Glejaru

Iți organizezi vacantele folosind un grafic Gantt? Ii raportezi partenerului tău statusul privind activitățile administrative din casa? Când faci cumpărăturile vorbești despre mâncare ca fiind un livrabil? O ieșire vinerea seara vine la pachet cu o cercetare de piață? Calculezi instant riscurile si beneficiile oricărei activități? Atunci e clar....faci parte din tagma celor aleși. Noi suntem dumnezeii proiectelor, managerii de proiect. Eu sunt Liliana si recunosc: sunt dependenta de adrenalina proiectelor. Fac asta de peste 20 ani, si pentru ca o fac bine, m-am hotărât sa transmit asta si celor care nu se tem sa devina dependenți. Fie ca e vorba de investiții industriale sau multinaționale, in orice companie este nevoie de un om care sa gestioneze, sa planifice si sa organizeze activitatea.
Trainer

Radu Nicolae

Sunt Radu Nicolae, politolog, dar poți să îmi spui la fel de bine si Don Quijote de la Mancha. Asta pentru ca luptele din domeniul prevenirii/combaterii corupției si crimei organizate (trafic de ființe umane, cybercrime, contrabanda) par de multe ori mori de vânt. Dar asta nu face decât sa mă motiveze si mai mult sa îmi asum o lupta inegala cu un dușman extrem de puternic.
Mă vei găsi in sala de curs, încercând sa transmit din cunoștințele mele acumulate in cei peste 15 ani de cercetări in domeniul prevenirii si combaterii corupției, sau colaborând cu instituții din tara si străinătate in calitate de expert anticorupție.
Si pentru ca responsabilitatea sociala este la fel de importanta ca lupta anticorupție, sunt mândru sa fi contribuit, in calitate de promotor, la reutilizarea sociala a bunurilor confiscate din infracțiuni in Romania.
Trainer

Raluca Florea

Sunt economist dar viața m-a purtat către inginerie. Știu ca sună bizar... un economist în poziții de manager de producție, logistică, dezvoltare de produs dar toate aceste poziții au un numitor comun: îmbunătățire procese și reducerea pierderilor. Expunerea mea de peste 18 ani la problemele de performanță operațională din zone diferite ale mediului industrial (industria prelucrătoare, alimentară, electrocasnice, automotive, industria grea) îmi conferă o înțelegere completă a provocărilor actuale din mediul de producție ceea ce m-a propulsat în poziția de Lean Leader pentru Europa- Timken.
Din 2007 sunt trainer și consultant în conceptele de inginerie industrială si Lean management, având ca obiectiv reducerea pierderilor, creșterea productivității și aplicarea conceptelor de World Class Manufacturing si Excelenta Operațională.
Uneori sunt atât de pasionată de Lean, îmbunătățire procese încât as putea să vorbesc despre asta zile și nopți în șir. Mă opresc totuși...atunci când sunt în mijlocul naturii.
Trainer

Răzvan Burlacu

10 este nota cea mai bună la școală. La fel pot spune și despre mine atunci când mă refer la experiența în numeroasele mele intervenții ca trainer și consultant. Dacă vorbesc despre termene limită, mă descurc și aici: deadline-ul îl am vineri dar eu răspund marți, dar asta se datorează faptului că azi sunt la Cluj, mâine la Brașov, apoi la București pentru susținerea numeroaselor training-uri, teambuilding-uri sau sesiuni de consultanță în care sunt implicat.
Trainer

Renaldo Niță

România, Anglia, Austria, Republica Moldova, China, India, Irak, Siria, doar cateva tari unde am instruit peste 7000 de manageri care fac dovada unui coach de succes si un initiator in leadership de exceptie. Prietenii glumesc spunandu-mi ca sunt unul dintre pionerii dezvoltarii manageriale in Romania, iar eu ii cred pe cuvant.
Trainer

Simona Frîncu

Sunt un “antrenor” cu o experiență de aproape 20 de ani in industrie. Am “antrenat” peste 700 de manageri din mediul privat si public, sa se dezvolte in domeniul managementului de proiect, managementul mentenanței, managementul timpului si al obiectivelor. Este posibil sa mă întâlnești in parc si/sau la/pe munte cu bicicleta in calitate de expert de mediu ?, asta doar daca nu sunt într-o clasa de curs făcând antrenamente intense de inteligenta cu viitorii manageri.