Skip to main content

Prezentare BestSmart

Succesul financiar al fiecărei companii, indiferent de domeniul său de activitate, este dat de fiecare angajat al său și, mai ales, de pregătirea pe care o au angajații pentru muncă pe care o prestează. Studiile realizate în ultimii ani la nivel european demonstrează că investițiile în trainingul angajaților conduce la obținerea de profit și creșteri ale cifrei de afaceri.

În anul 2015, la nivelul Uniunii Europene, 72.6% dintre întreprinderi ofereau propriilor angajați oportunități de formare profesională. Conform aceluiași studiu privind formarea profesională continuă, doar 26.7 % dintre întreprinderile românești au oferit cursuri de formare profesională angajaților lor. Comisia Europeană solicită României în ultimul său raport de monitorizare din 2018 să își îmbunătățească capacitatea de sporire a nivelului de competențe profesionale.

Pentru că punem mare preț pe relevanța informațiilor pe care le oferim, toți trainerii Best Smart sunt adevărați specialiști în domeniile de activitate pe care le predau cursanților. Absolvenți merituoși de studii universitare și postuniversitare atât în țară, cât și la unități de învățământ de prestigiu din străinătate, trainerii Best Smart sunt foști și actuali manageri în companii multinaționale prezente în România, consultanți cu vastă experiență și cu know-how obținut chiar din mediul de lucru.

Istoric Best Smart Consulting

2007
S-a înființat BSC pentru a oferi cursuri de specializare și training companiilor și instituțiilor din România pentru ca acestea să se bucure de succes și să își îmbunătățească productivitatea.
2008
Primul contract de consultanță în management
2009
Primele cursuri autorizate ANC
2009
Primul contract de formare profesională câștigat la o licitație publică
2011
Primul contract de consultanță în marketing pentru antreprenori sociali
2012
Primul curs în domeniul managementului industrial
2013
Prima misiune de consultanță în analiză ex ante și ex post
2013
Primul eveniment corporate organizat
2013
Primul proiect finanțat din fonduri europene POSDRU - CASPO
2014
Primul contract de consultanță în Republica Moldova...după care au urmat multe alte contracte de formare, consultanță- Republica Moldova
2015
Primul proiect PNDR- Învață sa dezvolți
2015
Lansarea conceptului Academia Industrială
2018 - 2019
Implementarea proiectelor POCU – „Industria de mâine” și „Start Industry 4.0”

Be SMART and you will become the BEST

Statisticile arată că firmele care oferă programe de instruire angajaților obțin un venit mai mare cu 218% per angajat față de companiile care nu le oferă servicii de formare. De asemenea, acestea se bucură de o marjă de profit cu 24% mai mare decât cele care cheltuiesc mai puțin pentru instruire. Concluzia este aceea că investiția în formarea și dezvoltarea angajaților este o decizie nu doar inspirată, ci și recomandată.

Cursurile Best Smart nu sunt simple procese de predare ale unor concepte și tehnici. În cadrul acestora, oferim exemple practice și ne bazăm pe exerciții care să genereze răspunsuri la situații problematice întâlnite în mod uzual de cursanți. Rezultatele sunt productivitatea crescută a angajaților, implicarea activă a acestora în sarcinile zilnice, precum și reducerea fluctuației de personal.

Punem accent pe calitate, performanță și excelență pentru că ne gândim la performanta afacerilor clienților noștri. Dăm tot ce avem mai bun pentru angajații tăi să devină cei mai buni, iar afacerea ta să ajungă în top.

Certificati ISO 9001/2015.

Certificare ISO 9001

Cursuri Specializate pentru
viitori Profesioniști!