Skip to main content

Forța majoră

Cumpară Curs Online

Cursul se adresează antreprenorilor care, in contextul situației de urgenta declarată la nivel național, intenționează să invoce clauza de forță majoră în relația contractuală cu furnizori, clienți sau salariați.

Informații privind condițiile legale în care poate fi invocată cu succes clauza de forță majoră, modalitatea de certificare a situațiilor de forță majoră și efectele pe care situația de forță majoră le generează în relațiile contractuale.

Clarificarea termenilor de stare de urgență

Modalitatea de certificare a situațiilor de forță majoră

Analiza efectelor generate de situațiile de forță majoră în relațiile cu furnizorii/clienții

Analiza efectelor generate de situațiile de forță majoră în relațiile cu salariații

Sesiune de întrebări și răspunsuri

Roxana Vlăsceanu

Studii universitare
– Facultatea de Drept din cadrul Universității din București,
– Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, specializarea Sociologie, Modulul Politici Sociale şi Administraţie Publică, din cadrul Universităţii din Bucureşti
Studii postuniversitare
– Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti – Master în domeniul Administrarea Comunitară a Justiţiei
Experiență profesională
– Avocat definitiv, Baroului București
– Practician în insolvență, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, Filiala București

Roxana Vlășceanu este numele meu si sunt un avocat dedicat profesiei, pe care o practic din pasiune de 12 ani. Acord consultanţă juridică clienţilor în probleme de drept al societăţilor comerciale, fuziuni, divizări, restructurări, domeniul insolvenței, cât şi în domeniile dreptului muncii. Deopotrivă, am reprezentat cu succes numeroşi clienţi atât în faţa autorităţilor, cât şi în fața instanţelor de judecată. Cred în virtuțile tradiționale ce constituie obligaţii profesionale ale avocatului: onoare, probitate și integritate și într‑o societate întemeiată pe respect faţă de justiţie. Am convingerea că dincolo de diplome, titluri şi expertiză, în profesia de avocat trebuie să ai har.

Calendar Cursuri

Înregistrare Curs

Cursuri Specializate pentru
viitori Profesioniști!