Skip to main content

Crezi că, la locul tău de muncă, nu ești pus în valoare, că primești un salariu prea mic în comparație cu rezultatele muncii tale? Acum ai șansa să schimbi acest lucru. Te invităm să urmezi, online, cursurile gratuite oferite de Digital HR.

Platforma Digital HR este dezvoltată de patru companii cu mare experiență în domeniul economic. Cursurile sunt gratuite, pentru că beneficiază de finanțare europeană. În plus, beneficiază de un atuu important – poți participa la cursuri de oriunde te afli și să înveți în ritmul tău – nu există un program, ca la școală, nu trebuie să fii prezent fizic la cursuri.

Ce poți învăța pe  www.digitalhr.ro? Înscriindu-te pe platformă, vei avea acces la o serie de cursuri gratuite, despre Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri.

Te consiliem în carieră: evaluăm personalitatea, nivelul de dezvoltare a abilităților și încrederii în sine, stabilim împreună un plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competente și a unui traseu de dezvoltare a carierei- online. La finalul celor 4 sau 6 ore de învățare vei putea să-ți testezi cunoștințele/ tot online/ și diploma de absolvire te califica pentru noi orizonturi.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro