Skip to main content
search
0

O intrebare pe care tot mai mulți români și-o pun în ultima vreme, urmare a schimbărilor fundamentale prin care trece economia. Anul COVID a resetat, practic, modul în care lucrăm. În multe companii se lucrează de acasă sau într-un sistem hibrid, cu 2-3 zile la serviciu și restul remote.

În aceste condiții, tu cum îți vezi viitorul? Ești nemulțumit de salariul pe care îl câștigi acum și vrei să faci pasul spre un nou job? Chiar dacă ai peste 25 de ani, trebuie să știi că timpul nu e pierdut pentru a te specializa într-o nouă meserie.

Pe platforma Digital HR, patru companii cu mare experiență în domeniul economic, prezintă o serie de cursuri gratuite, despre Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri.

Ca să participi, trebuie să îți alegi cursul dorit și să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Altfel spus, vei putea participa la cursuri de oriunde te afli și după ce program vrei. Nu există nicio restricție în acest sens. Poți să înveți când vrei și cum vrei.

Asta pentru că cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

Close Menu