Skip to main content

Dacă vrei să îți deschizi o firmă, să intri în zona antreprenorială, este esențial să pleci de la un plan de afaceri bine stabilit. Fără niște coordonate foarte clare legate de venituri și cheltuieli, de modul în care îți poți pune în practică ideile, este greu să reușești într-o economie competitivă.

DigitalHR îți pune la dispoziție un curs gratuit în care înveți cum să elaborezi un plan de afaceri.

Cursul cuprinde un număr de module care vizează o serie de competențe specifice planului de afaceri: inițierea unui plan de afaceri, metodologia de dezvoltare a unui plan de afaceri, vulnerabilitățile unei activități independente, identificarea surselor financiare ale planului de afaceri și nu în ultimul rând elaborarea planului de afaceri.

Cursul are ca obiective de învățare însușirea informațiilor cu privire la structura și conținutul planului de afaceri, metode de analiză a cererii, analiza părților interesate în procesul de marketing, metodele de identificare și analiză a riscurilor, estimarea necesarului de resurse financiare, structura și conținutul practic al planului de afaceri.

Ca să participi, trebuie să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Mai mult, poți să parcurgi cursul în ritmul și timpul tău disponibil. În plus, vei putea interacționa cu experții pentru a avea o experiență de învățare cât mai bună. Altfel spus, le vei putea pune întrebări, vei afla cum să îți exploatezi experiența etc.