Skip to main content
search
0

2022 a început sub auspicii economice destul de nefavorabile. Inflația, războiul din Ucraina, sancțiunile la adresa Rusiei au pus o presiune semnificativă pe mediul de afaceri. În România, potrivit statisticilor, circa 100.000 de firme se află în zona de risc, iar perspectivele unor falimente în lanț și a unor disponibilizări de amploare sunt luate în calcul.

Tu cum reușești să faci față cheltuielilor în creștere, prețurilor tot mai mari? Îți mai ajung banii din salariu? Dacă simți că locul tău de muncă nu îți mai aduce ceea ce ai nevoie, ai șansa să te pregătești pentru un job mai bun, pentru un loc mai bine plătit într-o industrie care caută angajați specializați.

Probabil ai observat că, în jurul nostru, multe business-uri se digitalizează, renunță la angajați, își automatizează procesele.  În noua realitate economică mondială, multe dintre joburile actuale vor dispărea în următorii 10 ani și vor apărea altele care necesită noi aptitudini.

Altfel spus, peste 10 ani, multe dintre joburile din prezent vor fi dispărute, în timp ce altele noi, focusate pe creativitate și servicii de suport, vor fi lansate atât în mediul privat cât și în sectorul public.

Cum te poți pregăti pentru un job căutat de angajatori

 

În noua realitate economică, a devenit absolut necesar să urmezi cursuri de pregătire pentru economia viitorului.

O soluție gratuită, fără program, în care poți învăța de oriunde și în ritmul pe care ți-l dorești, este platforma de e-learning Digital HR.

Digital HR reprezintă o platformă web unde ai acces la o serie de cursuri gratuite, despre Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a
Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

 

Platforma Digital HR este dezvoltată de Best Smart Consulting SRL, Best Smart Digital SRL, Digital Twin SRL și Euragro Tabacco SRL.

Programul vizează activități de consiliere profesională și tutorat în vederea încurajării participării la FPC, evaluării personalității și dezvoltării abilităților și încrederii în sine, stabilirii unui plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competențe și stabilirii unui traseu de dezvoltare a carierei.

Obiectivele proiectului DIGITAL HR MySMIS 134965 vizează cresterea angajabilității, a adaptabilității pe piața muncii și a veniturilor pentru persoanele care dețin calificări suplimentare, comparativcu restul populației, dobândirea de cunostinte si deprinderi tehnice relevante pentru domeniul productiei, dobandirea de cunostinte in domeniul vanzarilor, dobandirea de cunostinte in elaborarea unui plan de afaceri, adaugarea unui cod CAEN ca urmare a absolvirii cursului a urmare a participarii la sesiunile de consiliere profesionala si tutorat: realizarea importantei pentru cariera a participarii la programe de FPC, cresterea cunostintelor in legatura cu oportunitatile de participare la FPC, realizarea unui plan de dezvoltare in cariera, consolidarea traseului profesional.

În cadrul proiectului se va pune accent pe respectarea prevederilor legale referitoare la
principiul orizontal egalitatea de sanse/nediscriminare/egalitate intre femei si barbati.

Acest lucru va fi realizat prin introducerea de prevederi referitoare la principiul nediscriminarii/egalitatii de sanse/egalitatii intre femei si barbati in metodologia de selectie a grupului tinta si prin respectarea acestora in cadrul procesului de selectie, precum si in toate etapele in care este inclus grupul tinta. De asemenea, acest principiu se va regasi in toate metodologiile din proiect, cu scopul respectarii acestuia inclusiv in cadrul echipei de proiect.

Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/

Datele de contact:

Email: contact@digitalhr.ro

Mobil: 0722531496

Close Menu