Skip to main content
search
0

Digitalizarea accelerata de criza COVID a schimbat mult economia romaneasca, piata muncii in general. Tot mai multe companii sunt dispuse sa lucreze remote, sa isi optimizeze schemele de personal astfel incat cursa pentru un loc de munca bine platit va fi din ce in ce mai stransa. Tu ești pregătit pentru această schimbare?

 

Economia românească se confruntă deja, de câţiva ani, cu o criză acută de forţă de muncă, necesarul de muncitori fiind evaluat la aproape 1 milion de oameni. În condițiile în care a patra revoluţie industrială va aduce schimbări fundamentale în mecanismele economice, România trebuie să fie pregătită.

Dincolo de dezvoltarea unor linii şi servicii automatizate, în care roboţii și platformele digitale se vor juca un rol semnificativ, perfecţionarea angajaţilor este absolut necesară. Competitivitatea economică va depinde, în mare măsură, de felul în care companiile se vor adapta la Industry 4.0, la cum își vor pregăti angajații, inclusiv de modul în care vor dezvolta mecanisme eficiente de suport.

În aceste condiții, proiectul Digital HR vine să acopere o nevoie reală din piață, să stimuleze românii să se reorienteze profesional.

 

CE URMĂRIM PRIN ACEST PROIECT

Sa dezvoltam noi competente pentru 652 angajati, inclusiv PFA, II si IF cu domiciliul in regiunile mai putin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia) din Romania.

CINE POATE PARTICIPA

Persoanele care îndeplinesc concomitent următoarele conditii: – au domiciliul/reședința în una din regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia); – sunt angajați, inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale în domeniul producției industriale/non-industriale sau PFA/ÎI /IF din domeniul agricol/non-agricol; – au împlinit vârsta de 25 ani – au vârsta sub 65 de ani; – nu au mai participat la un curs cu aceeași tematică, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/

Datele de contact:

Email: contact@digitalhr.ro

Mobil: 0722531496

 

Close Menu