Skip to main content

Vrei să îți deschizi o afacere? Ai acumulat cunoștințe suficiente pentru a încerca să te descurci în realitatea economică românească? Ai găsit o nișă de unde crezi că poți câștiga bani buni?

Dincolo de perspective, de ceea ce știi să faci, de planurile tale, este esențial să îți organizezi afacerea așa cum trebuie, iar construcția unui plan de afaceri și identificarea surselor de finanțare alternativă, dincolo de banii tăi, sunt esențiale pentru succesul business-ului la care te gândești.

Pentru a reuși în business, apelează la cursul gratuit dezvoltat de Digital HR.

Platforma Digital HR este dezvoltată de patru companii cu mare experiență în domeniul economic, Best Smart Consulting SRL, Best Smart Digital SRL, Digital Twin SRL și Euragro Tabacco SRL.

Înscriindu-te pe platformă, vei avea acces gratuit la o gamă largă de cursuri, de la Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri la Marketing, Vânzări, Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a
Produselor, Fabricația digitală a Produselor.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

Care sunt criteriile de participare

Programul de formare profesională îi vizează, în principal, pe angajații cu un nivel scăzut de calificare şi persoanele cu vârsta de peste 40 ani, din toate regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia).

Pot participa angajați, inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale în domeniul producției industriale/non-industriale sau PFA/ÎI /IF  din domeniul agricol/non-agricol.

Un alt criteriu important este să nu mai fi participat la un curs cu aceeași tematică, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ca să participi, trebuie să îți alegi cursul dorit și să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Mai mult, poți să parcurgi cursul în ritmul și timpul tău disponibil. În plus, vei putea interacționa cu experții pentru a avea o experiență de învățare cât mai bună. Altfel spus, le vei putea pune întrebări, vei afla cum să îți exploatezi experiența etc.

,,Ce vom face concret? Te consiliem în carieră: evaluăm personalitatea, nivelul de dezvoltare a abilităților și încrederii în sine, stabilim împreună un plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competente și a unui traseu de dezvoltare a carierei- online. La finalul celor 4 sau 6 ore de învățare vei putea să-ți testezi cunoștințele/ tot online/ și diploma de absolvire te califica pentru noi orizonturi’’, afirmă organizatorii.

Datele de contact: