Skip to main content
Proiecte Finantate din Fonduri Europene

Servicii Informare și Publicitate PNRR

Importanța Conformității cu PNRR în Proiectele de Investiții

Proiectele finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) necesită nu doar implementare eficientă, ci și o strategie solidă de informare și publicitate. Conformitatea cu cerințele Manualului de Identitate Vizuală al PNRR este esențială pentru a asigura recunoașterea suportului oferit de Uniunea Europeană și Guvernul României.

Cum Vă Pot Ajuta Serviciile Noastre in Informare PNRR

Machetare și Producție de Materiale Publicitare PNRR

Oferim servicii complete de design grafic, machetare și producție pentru toate tipurile de materiale publicitare specificate în PNRR, inclusiv:

  • Comunicate de Presă: Creăm comunicate care nu doar că respectă directivele PNRR, dar sunt și optimizate pentru a atrage atenția mass-media.
  • Afișe și Panouri: De la afișe informative până la panouri temporare și plăci permanente, toate materialele sunt proiectate să reziste condițiilor meteo și să atragă vizual atenția publicului.
  • Autocolante Durabile: Producem autocolante de înaltă calitate care respectă dimensiunile și cerințele de vizibilitate impuse.

De Ce să Alegeți Serviciile Noastre pentru informare și publicitate PNRR?

  1. Experiență și Conformitate: Echipa noastră are o înțelegere profundă a cerințelor PNRR și experiența necesară pentru a asigura că toate materialele sunt nu numai conforme, dar și eficiente în comunicare.
  2. Material de Calitate și Durabilitate: Selectăm materialele care vor rezista pe durata necesară expunerii, asigurând că investiția dumneavoastră în publicitate este durabilă.
  3. Personalizare și Flexibilitate: Fiecare proiect este unic, și tratăm fiecare cerere cu atenția cuvenită pentru a reflecta specificul și obiectivele acestuia.

Doriți să vă asigurați că proiectul dumneavoastră PNRR nu doar că îndeplinește toate cerințele reglementative, dar și că beneficiază de o prezentare vizuală de impact, optimizată pentru a atinge audiența dorită? Ne dedicăm să vă oferim soluții personalizate care să valorizeze și să promoveze eficient proiectul dumneavoastră.
Pentru mai multe detalii din Manualul de Identitate Vizuală PNRR și pentru a descărca resurse necesare cum ar fi: MIV PNRR, sigla PNRR, antet PNRR, vă invităm să accesați Informare PNRR.