90% dintre companiile din România suferă de capitalizarea insuficientă. Altfel spus, reușesc cu greu să facă rost de bani atunci când vor să își extindă business-ul, să crească salariile, să dezvolte noi afaceri.
Dacă lucrezi deja în business, probabil te-ai lovit de problema blocajului financiar, de problemele de finanțare.
Indiferent dacă ești deja angrenat în mediul economic sau dacă vrei să îți deschizi un startup, DigitalHR ți-a pregătit un curs gratuit din care vei afla cum să faci rost de finanțare.
Curs Gratuit DigitalHR: Cum să Faci Rost de Finanțare.
Cursul este structurat pe un număr de module care vizează o serie de competențe specifice finanțării afacerii cum ar fi: Planul financiar, Identificarea surselor de finanțare, Activități de cercetare a surselor de finanțare, Metode de finanțare.
Obiectivele de învățare vizează analiza indicatorilor de rentabilitate, elaborarea fluxului de numerar, utilizarea criteriilor de evaluare a eligibilității disponibilității unei surse de finanțare, calcularea, analiza și compararea costurilor diferitelor surse de finanțare precum și metodele de finanțare a unei afaceri.
Activitățile practice fac parte integrantă din dinamica cursului, constituindu-se în adevărate ancore ale transpunerii în practică a suportului informațional teoretic prezentat.
Afla efectiv cum sa faci rost de bani ca să deschizi o afacere
Ca să participi, trebuie să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.
Platforma Digital HR este dezvoltată de Best Smart Consulting SRL, Best Smart Digital SRL, Digital Twin SRL și Euragro Tabacco SRL.
Programul vizează activități de consiliere profesională și tutorat în vederea încurajării participării la FPC, evaluării personalității și dezvoltării abilităților și încrederii în sine, stabilirii unui plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competențe și stabilirii unui traseu de dezvoltare a carierei.
Obiectivele proiectului DIGITAL HR MySMIS 134965
Obiectivele proiectului DIGITAL HR MySMIS 134965 vizează cresterea angajabilității, a adaptabilității pe piața muncii și a veniturilor pentru persoanele care dețin calificări suplimentare, comparativcu restul populației, dobândirea de cunostinte si deprinderi tehnice relevante pentru domeniul productiei, dobandirea de cunostinte in domeniul vanzarilor, dobandirea de cunostinte in elaborarea unui plan de afaceri, adaugarea unui cod CAEN ca urmare a absolvirii cursului a urmare a participarii la sesiunile de consiliere profesionala si tutorat: realizarea importantei pentru cariera a participarii la programe de FPC, cresterea cunostintelor in legatura cu oportunitatile de participare la FPC, realizarea unui plan de dezvoltare in cariera, consolidarea traseului profesional.
În cadrul proiectului se va pune accent pe respectarea prevederilor legale referitoare la
principiul orizontal egalitatea de sanse/nediscriminare/egalitate intre femei si barbati.
Acest lucru va fi realizat prin introducerea de prevederi referitoare la principiul nediscriminarii/egalitatii de sanse/egalitatii intre femei si barbati in metodologia de selectie a grupului tinta si prin respectarea acestora in cadrul procesului de selectie, precum si in toate etapele in care este inclus grupul tinta. De asemenea, acest principiu se va regasi in toate metodologiile din proiect, cu scopul respectarii acestuia inclusiv in cadrul echipei de proiect.
Despre Digital HR
Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.
Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/