Skip to main content

Detalii Technice Inregistrare Curs Online

  • Vei avea nevoie de un computer conectat la Internet si de difuzoare sau casti pentru a putea auzi prezentatorul.
  • Nu vei avea nevoie de un microfon. In timpul webinarului, vei putea adresa intrebari prezentatorului doar in scris, intr-o fereastra de chat disponibila prin software-ul webinarului, care iti va aparea automat in partea dreapta sus a ecranului dupa ce te-ai conectat la platforma ZOOM.
  • Te rugam sa accesezi platforma de webinar cu cel putin 10 minute inainte de inceperea webinarului, pentru a preintampina eventuale probleme tehnice. Daca totusi nu reusesti sa te conectezi la platforma te rugam sa ne suni (inainte de inceperea webinarului) la 0724079687, pentru ca cineva din echipa noastra sa te ghideze telefonic PRIVIND procedura.

 

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA UN WEBINAR?
Un webinar este o prezentare online pe care o poate urmari oricine se inscrie prin linkul specificat. Vei auzi vocea prezentatorului si vei urmari pe ecranul computerului tau o prezentare audio insotita de o prezentare ppt, transmisa online.
Ce ai de facut pentru a urmari webinarul:
1.  Inscrierea la webinar, prin linkul specificat mai sus in acest email.
2.  Accesarea platformei ZOOM printr-un alt link (pe care il vei primi cu o zi inainte de inceperea webinarului) si descarcarea unui mic software pe computerul tau.
3.  Urmarirea webinarului in ziua si la ora stabilita, prin accesarea platformei prin linkul mentionat la punctul 2.
Vei primi un reminder cu acel link si cu 1 ora inainte de inceperea webinarului.