Skip to main content

SPECIALITATEA CASEI: PROIECT DE SUCCESS

Cu peste 14 ani de experienta in domeniul fondurilor europene si un portofoliu vast de proiecte si clienti, suntem printre cele mai vechi firme pe piata din Romania care inglobeaza consultanta si managementul la cel mai profesionist si inalt nivel.

Ce facem mai exact?

SCRIERE PROIECT

  • aasd
  • asd
  • a

IMPLEMENTARE PROIECT

  • aasd
  • asd
  • a

MANAGEMENT FINANCIAR

  • Prefinantare
  • Cerere de rambursare
  • Cerere de plata

Datorita naturii proiectelor, fiecare abordare este aparte si necesita o atentie deosebita, din acest motiv, implicarea si profesionalismul nostru sunt unice. Stim cat de dificil este sa implementezi in totalitate un proiect european, mai ales cand mai mult din jumatatea timpului, birocratia este pe ordinea zilei.

 

Daca faci parte din urmatoarele categorii, continua sa citesti, s-ar putea sa fi dat peste peste „Pestisorul de Aur”.

Asociatii

Institutii Publice

Fundatii

Esti in locul potrivit ca orice proiect, oricat de greu ar parea fi, noi suntem solutia.
Si o spunem garantat!

Cum reusim sa fim cei mai buni?

PERSEVERENTA

Uneori, cand o usa nu se deschide, nu e vorba despre lacat, ci despre cheie. Proiectele europene necesita actiune perseverenta si inchegata intr-un stil usor de gestionat.

EXPERIENTA

Echipa noastra formata din peste 25 de experti tehnici, manageri, contabili, consultanti si consilieri, transformana orice posibila problema, intr-o provocare.

SIMPLITATE

Nu complicam ceea ce deja e posibil sa para complicat. Gestionam totul pe intelesul tuturor, indiferent cat de stufos ar putea sa fie proiectul.

Dar secretul nostru este altul…

Faceti cunostinta cu:

Se planifică, colaborează, organizează și se livrează cu ușurință proiecte de toate dimensiunile, la timp, folosind un singur software de planificare a proiectului cu toate instrumentele potrivite la un loc. Platforma eMIP a fost realizată cu scopul de a digitaliza procesele de gestionare și raportare ale proiectelor finanțate din POCU, POEO și POIDS. Prin utilizarea MIP, realizăm: uniformitate sistem, acceleram, monitorizăm, reglementăm, planificăm, organizăm si operam datele, procesele si echipele de experti implicate in implementarea proiectului.

O minune tehnologica de care doar noi dispunem pentru a transforma muntii greu de trecut, in pietricele.

UNIFORMITATE

ACCELERARE

PLANIFICARE

OPERARE

MONITORIZARE

REGLEMENTARE

ORGANIZARE

VIRTUALIZARE