Skip to main content

Consultanță juridică în domeniul fondurilor structurale

Contacteaza-ne!

Multe dintre companiile mici și mijlocii din România își doresc să poată investi mai mult în oferirea unor condiții mai bune pentru angajați, în extinderea afacerii sau în dezvoltarea pe nișe noi. De cele mai multe ori însă, cei care le conduc se lovesc de lipsa resurselor financiare necesare unor astfel de investiții. Acesta este motivul pentru care Comisia Europeană pune la dispoziție mai multe instrumente financiare pentru sprijinirea acestor inițiative, denumite Fonduri Structurale.

Indiferent de domeniul în care doriți să faceți investiția, fie că este vorba despre creșterea numărului de locuri de muncă, digitalizare, reducerea consumului de energie, combatarea schimbărilor climatice ori gestionarea migrației, în toate cazurile echipa Best Smart vă oferă consultanță juridică în toate problemele legate de obținerea de fonduri structurale, inclusiv apeluri împotriva măsurilor și deciziilor emise de autoritățile naționale de gestionare.

Ne implicăm în cadrul tuturor etapelor acestor programe:

  • Faza de evaluare a proiectului
  • Contestații împotriva procedurilor de achiziții legate de proiectele clienților noștri
  • Apeluri împotriva refuzurilor fără ca autoritățile de management să ramburseze anumite cheltuieli suportate de beneficiari

Consultanța îți asigură viitorul!