Ligia-Neacsu3

Cati oameni cu o experienta naucitoare ati cunoscut pana acum? Sunt mai multi decat degetele de la o mana? Cel mai probabil, nu. Ligia este un astfel de om.

Desi CV-ul ei este mai lung decat o analiza din The Economist, esentialul despre Ligia poate fi cuprins doar într-un singur cuvant: experienta. Ce înţelegem prin experienta? Functii de conducere atat in companii private cat si in institutii publice si, mai mult decat atat, peste 15 ani ca trainer in Resurse Umane, consultant si director de Programe de Training in HR.

Si pentru ca tot am vorbit de CV-ul Ligiei, din capitolul cu studii nu luam decat atat: Absolventa a Institutului Politehnic Iasi, Diploma Profesionala in Management obtinuta la Open University Business School, absolventa a cursului Formator de Formatori cu Certificat CNFPA si a cursului de Managementul Resurselor Umane cu Certificat CNFPA.

Ligia este un om care trebuie cunoscut, pentru ca apoi sa fie numarat pe degetele de la o mana, printre oamenii cu o experienta naucitoare pe care i-ai cunoscut sau, pe care ai vrea sa-i cunosti.