Procese de invatare

cover cursuri

Informatii inscriere

Organizare programe in cadrul ACADEMIEI INDUSTRIALE

Important! Participarea la unul sau mai multe cursuri open, nu este conditionata de inscrierea la Academia Industriala. Pentru un numar de 10-15 cursanti, orice curs Best Smart se poate adapta la nevoile clientului.

A. Academia industriala Best Smart are 3 programe structurate pe module de cursuri dupa cum urmeaza:

  • Programul ACHIZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC) contine 6 module de cursuri.
  • Programul MANAGEMENT OPERATIONAL (MO) contine 7 module de cursuri.
  • Programul COORDONAREA PRODUCTIEI (CP) contine 5 module de cursuri.

B. Modulele de cursuri sunt programate de-a lungul a 2 sesiuni anuale.
Un program se poate finaliza pe parcursul celor 2 sesiuni anuale – Cursantul poate sa urmeze din prima sesiune un numar de cursuri, la alegere, iar restul cursurilor ramase din program le poate urma in cadrul urmatoarei sesiuni.
Ordinea participarii la cursuri este aleatorie.

C. La sfarsitul fiecarui modul de curs, cursantii vor primi o lucrare practica (LP)

D. La sfarsitul fiecarei program va avea loc o examinare.

CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru inscrierea la programele ACHZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC) si/sau MANAGEMENT OPERATIONAL (MO) cursantii trebuie sa fie detinatori a unei diplome universitare.

Pentru inscrierea la programul COORDONATOR PRODUCTIE (CO) cursantii trebuie sa fie absolventi a unor studii medii.

Cursantii se pot inscrie la oricare dintre cursurile din cadrul programelor ACHZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC), MANAGEMENT OPERATIONAL (MO), COORDONATOR PRODUCTIE (CO), fara a fi obligati sa respecte o anumita ordine.

Componenta cursurilor comune din programele ACHZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC) si MANAGEMENT OPERATIONAL (MO) este aceeasi. Daca va inscrieti, spre exemplu la cursul Logistica Productiei din cadrul programul ASC, el este valabil si in programul MANAGEMENT OPERATIONAL (MO).

MODALITATI DE INSCRIERE

Inscrierea se face prin completarea tuturor documentelor de inscriere dupa cum urmeaza:

  1. Formular de inscriere companie ( va fi completat si semnat de catre responsabil formare sau reprezentant legal al companiei care inscrie cursantii si care achita taxa de participare)
  2. Formular de inscriere cursant ( va fi completat si semnat de catre fiecare cursant in parte). Aceste formulare vor fi scanate si trimise la email: [email protected]
  3. Contract (va fi completat si semnat de catre reprezentantul legal al companiei care inscrie cursantii si care achita taxa de participare). Contractul in original va fi trimis prin posta la adresa mentionata in contract.
  4. Un consultant Best Smart Consulting va confirma inscrierea la curs si va trimite toate informatiile legate de desfasurarea acestuia.
  5. Cursantii trebuie sa descarce si sa studieze Regulamentul cursantilor Academiei Industriale

Daca aveti nelamuriri legate de completarea formularelor de inscriere/contract va rugam sa ne contactati la telefon 0726268256 sau e-mail: [email protected] sau [email protected]

LUCRARI PRACTICE (LP)

Lucrarile practice (LP) vor fi notate de traineri de la 0 la 100 de puncte.

Conditia ca o lucrare practica sa fie validata, este ca aceasta sa obtina un punctaj de minim 40 punte din totalul de 100.
Lucrarea va fi elaborata pe baza indicatiilor trainerilor dar tema lucrarii va fi aleasa de catre cursant impreuna cu superiorul ierarhic din compania din care provine cursantul.

Cursantul va avea libertatea de a-si alege tema lucrarii din cadrul companiei care lucreaza.
In urma finalizarii fiecarui modul de curs si a lucrarii practice validate, cursantii vor primi un Certificat Profesional de Competente.

EXAMINARE

Pentru accesul la sesiunea de examen este necesara participarea la toate modulele de curs din cadrul programului ales si elaborarea tuturor lucrarilor practice (LP) aferente fiecarui curs in parte.

La sesiunea de examinare vor avea acces doar acei cursanti care au obtinut o medie a tuturor lucrarilor practice validate de minim 40 puncte.
Examenul final va fi sub forma unei lucrari (proiect, eseu...) pe care il veti prezenta online  (skype) in fata unei comisii formate din traineri.
Data si ora examenului vor fi anuntate din timp.

Structura lucrarii pentru examen va fi incusa in brosura lucrarilor practice.

Lucrarea pentru examen va fi predata cu 7 zile inainte de examen. Lucrarea se transmite electronic la adresa de email: [email protected]
In urma absolvirii examenului final, cursantii vor primi o Diploma Profesionala.

MATERIALE DE CURS

Materialele de curs pe care le primeste fiecare cursant sunt constituite din: suport de curs, exercitii, studii de caz, brosura lucrarilor practice (LP) si structura lucrarii de examinare. Dam posibilitatea cursantilor sa testeze conceptele legate de productie, termene de livrare, nivel de calitate, reducere costuri, prin folosirea unor tehnici inovative bazate pe gamification (The airplane factory). In procesul de invatare, cursantii au posibilitatea sa ia decizii reproducand constructia unui avion, actiune la care participa 6 operatori pe parcursul a 4 cicluri de simulare.