PARTENERIAT PENTRU UN MANAGEMENT EFICIENT AL MENTENANTEI

PARTENERIAT PENTRU UN MANAGEMENT EFICIENT AL MENTENANTEI

Ce ofera BEST SMART CONSULTING IN CADRUL ACESTUI PARTENERIAT?

Cursul MANAGEMENTUL MENTENANTEI, curs de formare profesională destinat înțelegerii rolurilor, instrumentelor, metodelor și a celor mai bune practici ce pot fi utilizate în procesul de management al mentenanței.

Cursul se adreseaza conducatorilor departamentelor de intretinere, inginerilor din cadrul departamentelor de intretinere, companiilor care ofera servicii de intretinere in mediul industrial sau intretinere cladiri, companiilor care asigura servicii de mentenanta.

CINE ESTE QUARTZ MATRIX?

Quartz Matrix este activă de peste 23 de ani are la bază adaptarea cu rapiditate la solicitările clienților, investițiile în know-how și dezvoltarea de parteneriate cu liderii mondiali de tehnologie astfel încat răspund întotdeauna cu soluții performante și eficiente.

Prin departamentul propriu de Cercetare-Dezvoltare dezvoltă soluții eficiente ce înglobează tehnologie de vârf pentru nevoile specifice fiecărui client.

Ce ofera QUARTZ MATRIX IN CADRUL ACESTUI PARTENERIAT?

KMR (Keep the Machine Running) este aplicația software destinată managementului activității de mentenanță a echipamentelor dintr-o fabrică. Rolul său principal este acela de a organiza eficient întreaga activitate de mentenanță și de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activităților și costurilor asociate mentenanței.

KMR - foarte intuitivă și ușor de utilizat

Reprezintă o bază de date completă cu tot ce vă interesează pentru fiecare echipament

Realizează managementul reviziilor/intervențiilor pentru fiecare echipament

Realizează managementul materialelor necesare

IMPORTANT! Partenerul nostru Quartz Matrix ofera un VOUCHER pentru utilizarea timp de 3 luni, in mod GRATUIT a aplicatiei software KMR pentru managementul mentenantei.

No Comments Yet.

Leave a comment