PARTENERIAT PENTRU NOUA REVOLUȚIE INDUSTRIALĂ INDUSTRY 4.0

PARTENERIAT PENTRU NOUA REVOLUȚIE INDUSTRIALĂ INDUSTRY 4.0

Festo Didactic România și BEST SMART CONSULTING

Suntem în plină revoluție industrială: Industry 4.0.

Operatorii actuali sunt viitoarele persoane cheie în procesul decizional.

Best Smart Consulting  și Festo Didactic România au creat un concept de training menit să dezvolte și să pregătească fiecare persoană în spiritul INDUSTRY 4.0

Qualification for Industry 4.0 prin ACADEMIA INDUSTRIALĂ  și  training-ul  tehnic Festo Didactic.

Festo Didactic este lider mondial în furnizarea de soluții și echipamente pentru învățământul tehnic coroborate cu programe de training pentru personalul din mediul industrial.
Scopul nostru este de a maximiza calitatea procesului de învățare în instituții de învățământ și companii industrialedin întreaga lume. Festo Didactic oferă soluții pentru învățarea rapidă într-un spectru larg de tehnologii, inclusiv o acoperire completa pentru automatizări: pneumatică, electro-pneumatică, hidraulică, electronică, inginerie electrică, tehnologie de fabricație, inginerie de control al procesului și mecatronică.
Festo susține la nivel global dezvoltarea competențelor, atât în cadrul instituțiilor de învățământ tehnic, cât și la nivelul industriei. Industry 4.0 reprezintă viitorul producției, iar educarea pentru procesele industriale de mâine, este esențială pentru noi.

ACADEMIA INDUSTRIALĂ este un concept care  țintește  dobândirea competențelor necesare în noua abordare Industry 4.0: decizii autonome. analiza circulară a efectului unei decizii, analiza impactului deciziilor fiecărui angajat asupra costurilor unei companii, anticiparea rezultatelor unor schimbări la nivel operațional, post de lucru sau la nivel de system.

Programele ACADEMIEI INDUSTRIALE antrenează pentru INDUSTRY 4.0 atât managerii primului nivel (team lideri, șef schimb, șefi linie) cât și managerii de nivel superior (manageri producție, manageri mentenanță, planificatori, commodity manageri, buyeri, manageri de calitate, manageri logistică).

Conceptul de training îmbracă o formă circulară având în prim plan cursantul și competențele viitorului.

No Comments Yet.

Leave a comment