Management operational

Cursuri in cadrul programului
Management Operational
cover cursuri

De ce sa urmati Programul MANAGEMENT OPERATIONAL (MO)?

Productia este inima, sufletul si creierul unei companii producatoare. In productie orice greseala sau neatentie din partea unui departament se amplifica. Orice intrerupere de flux atrage dupa sine multi clienti nemultumiti.

Si asta se intampla deoarece productia are o pozitie extrem de importanta si sensibila in lantul de distributie a unui produs.

Daca productia este atat de importanta si genereaza atat de multe turbulente in aval si in amonte de ea, au oamenii care conduc sau participa la acest proces, suficienta CUNOASTERE ca sa previna si sa elimine orice element ce ar putea produce aceste turbulente?

Care sunt implicatiile unei planificari slabe, a unei mentenante reactive, a unei calitati controlate, nu fabricate, a unei miscari deficitare a materiei prime si a materialelor? Este cunoscut faptul ca fiecare turbulenta se transpune intr-un cost neplanificat sau cost care poate duce la ineficienta unui proces? Daca oamenii din productie nu cunosc toate aceste lucruri foarte bine, atunci cu siguranta au nevoie de instrumente prin care sa ridice operatiunile la grad de EXCELENTA.

Cui se adreseaza MANAGEMENT OPERATIONAL (MO)?

Managerilor departamentelor (productie, calitate, tehnic, logistica, mentenanta, dezvoltare, inginerie de proces si produs, planificare), directori.

Participantii la acest program trebuie sa aiba studii superioare.

Conceptul Programului MANAGEMENT OPERATIONAL (MO)

Academia Industriala isi propune sa dezvolte competentele manageriale si tehnice manageriale dintr-o organizatie ce activeaza in mediul industrial, oferind o imagine integrata asupra a tot ceea ce inseamna abordarea sistemica si integrata a intregului lant de procese de productie si suport.

Solicita informatii