MANAGER RESURSE UMANE

CUI SE ADRESEAZA

Fie că eşti seful unui departament de Resurse Umane, fie ca faci parte dintr-un astfel de departament sau chiar ai propria ta afacere pentru care vrei sa faci angajari si sa mentii o buna relatie cu angajatii, exista acest curs, special creat sa te ajute sa interactionezi cu cei care lucreaza in companie. Managerul Resurselor Umane dintr-o companie este un om de o importanta deosebita, motiv pentru care pregatirea acestuia merita o atentie pe masura.

CE ARE ACEST CURS PENTRU TINE

Un coordonator de resurse umane nu este doar cel care se ocupa de salariile angajatilor la sfarsitul lunii. El este cel care are nevoie de competente si aptitudini foarte bine dezvoltate pentru a relationa cu angajatii, precum si cel care, la nevoie, rezolva problemele care apar cu acestia. Cursul, cu un puternic aspect practic, te ajuta sa dezvolti abilitatile, competentele si aptitudinile necesare pentru a deveni un bun Manager de HR.

CE CONTINE CURSUL

  • Punerea in valoare a rolului de partener strategic al departamentului de resurse umane pentru conducerea companiei;
  • Aplicarea aspectelor strategice ale planificarii resurselor umane;
  • Identificarea nevoilor de personal, proiectarea şi analiza posturilor;
  • Analizarea şi evaluarea activitatii conform fisei postului;
  • Stapanirea procesului de recrutare şi selectie prin implementarea unei politici şi proceduri de recrutare;
  • Implementarea legaturii dintre integrare, socializare si formarea echipelor şi grupelor de lucru
  • Intelegerea importantei motivarii si satisfactiei in munca in legatura directa cu obtinerea de performante;
  • Cum sa devii un coach şi un mentor de succes;
  • Intelegerea notiunilor legislative din domeniul dreptului muncii

Calendar

Data curs: 

Conditii comerciale

 

Pentru o grupa de 10-16 cursanti, organizam cursul in sistem in-house la sediul companiei client sau in orice alta locatie la alegerea acestuia, la o data stabilita de comun acord. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la tel: 0724079687, 0727336314

IMPORTANT!  :  Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Participantii pot obtine aceste diplome in urma unui examen sustinut in prezenta comisiei de examinare. Pe langa faptul ca participarea la astfel de cursuri va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomelor ANC este acela ca puteti profesa pe baza lor, in functie de domeniul de activitate potrivit.

administrator-512

Trainer

Renaldo Nita

Testimoniale

"A fost sustinut de exemple concrete, a fost usor si placut de asimilat, trainerul a fost un profesionist desavarsit, cu o experienta coplesitoare."

Comments are closed.