Comunicare in echipa

CUI SE ADRESEAZA

În mediul organizațional, lucrul în echipă este principala modalitate de interacțiune a angajaților, indiferent de mărimea institutiei sau de complexitatea activităților de întreprins. În momentul în care mai multe persoane au un scop de atins şi încep să lucreze eficient în vederea atingerii acestuia, acestea formează o echipă. Însă scopul comun nu este suficient pentru a determina mai multe persoane să depună o muncă eficientă. De aceea este foarte important ca fiecare institutie să aibă o cultură organizațională care să încurajeze munca în echipă. Cursul  se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa-si dezvolte abilitățile și competențele de comunicare  prin exersarea unor tehnici care abordează toate aspectele comunicării de la comunicarea verbală și telefonică, până la comunicarea în scris și cea non-verbală

CE ARE ACEST CURS PENTRU TINE

In cadrul acestui curs participanții au oportunitatea de a exersa aptitudini de organizare a activității proprii și a ședințelor în cadrul organizațiilor. Cursul prevede și informații referitoare la activitățile de protocol care nu lipsesc în nici o organizație, fie aceasta publică sau privată.

CE CONTINE CURSUL

 

  • Învăţarea principiilor de bază ale echipelor de înaltă performanţă şi avantajele pe care le prezintă echipele în comparaţie cu grupurile de lucru clasice.
  • Pregătirea unui statut de echipă în baza căruia să fie luate deciziile şi acţiunile zilnice.
  • Dezvoltarea aptitudinilor pentru managementul eficient al şedinţelor, în vederea îmbunătăţirii calităţii şedinţelor de echipă.
  • Analizarea şi îmbunătăţirea proceselor de bază pentru activitate.
  • Clarificarea atribuţiilor şi responsabilităţilor membrilor echipei.
  • Stabilirea obiectivelor şi elaborarea planurilor de acţiune pentru atingerea acestora.
  • Descoperirea principalelor obstacole și probleme care apar în calea comunicării, și identificarea de metode de depășire a acestora;
  • Analiza propriului stil de comunicare și metode de îmbunătățire a acestuia;
  • Abordarea regulilor care funcționează în cadrul protocolului în cadrul unei organizații (de la vestimentație și adresare, până la participarea la mese de afaceri și dineuri)

Pret curs: 1600 + TVA/cursant

 Perioada: 21 - 23 octombrie 2019

Calendar

Data curs: 

Conditii comerciale

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la tel: 0724.079.687, 0727.336.314

Pentru o grupa de 10-16 cursanti, organizam cursul in sistem in-house la sediul companiei client sau in orice alta locatie la alegerea acestuia, la o data stabilita de comun acord.

 

administrator-512

Trainer

Testimoniale

 

Comments are closed.