Achizitii si Supply Chain

Cursuri in cadrul programului
Achizitii si Supply Chain
cover cursuri

De ce sa urmati Programul ACHIZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC)?

Internetul este un mijloc prin care globalizarea a fost accelerata in ultimii ani. Aceasta accelerare este mult mai rapida decat capacitatea oamenilor si a unor companii sa se adapteze la distorisiunile schimbarii.

In contextul globalizarii, diferenta de limba, valuta, distanta nu mai constituie o problema, asa ca vanzatorii si achizitorii din diferite colturi ale lumii se intalnesc mult mai usor decat o faceau acum 10 ani. Acest lucru reprezinta insa un risc atat pentru furnizori cat si pentru clienti.
A cumpara este usor, dar care sunt consecintele achizitiilor? S-a ales cel mai potrivit furnizor? Pentru pretul negociat se stie exact ce se va primi in schimb? Stiati ca cel putin 60% din costurile unei companii sunt costuri generate de achizitii?

In tot acest lant de producatori si distribuitori, achizitorii, logisticienii etc au responsabilitatea, prin actiunile lor, de a mentine afacerea profitabila.
PROFITUL se obtine prin cunoastere: cunoasterea retelei din care faci parte, cunoasterea pietei, cunoasterea strategica a companiei, cunoasterea furnizorilor, cunoasterea clientilor si a concurentei… dar si cunoasterea academica.
Pentru a invata sa CUNOSTI, Best Smart Consulting a dezvoltat ACADEMIA INDUSTRIALA, un concept de dezvoltare al acelor oameni care pot aduce profit companiei.

Cui se adreseaza Programul ACHIZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC)?

Achizitorilor (directori de achizitii, buyeri junior, senior buyeri, commodity manageri), logisticienilor, planificatorilor, managerilor de productie, plant manageri, responsabili subcontractori, board-ului din companiile de productie.
Participantii la acest program trebuie sa aiba studii superioare.

Conceptul Programului ACHIZITII SI SUPPLY CHAIN (ASC)

Academia Industriala isi propune sa dezvolte competentele manageriale si tehnice dintr-o organizatie industriala

Solicita informatii