Politica de Confidențialitate

Best Smart Consulting S.R.L. își actualizează Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate pentru a se conforma noului regulament GDPR și noilor drepturi enumerate mai jos:

Best Smart Consulting SRL- Politica de confidențialitate

  • Această politică de confidențialitate se referă la compania Best Smart Consulting S.R.L. (denumirea „noastră”, „noi”), Cod Unic de Înregistrare 21040008, Nr. Înmatriculare J40/2585/2007, adresa Str. Tepes Voda nr. 130.
  • În conformitate cu reglementările naționale și europene privind protecția datelor, această politică de confidențialitate explică ce informații personale colectăm de la dvs. când vizitați site-ul nostru sau când sunteți destinatarul serviciilor noastre.
  • Best Smart Consulting S.R.L. se angajează să proceseze informațiile personale despre clienții săi în moduri care să respecte obligațiile legale și să fie transparenți cu aceștia în privința modului în care datele vor fi prelucrate.
  • Respectăm și apreciem intimitatea tuturor celor care solicită sau achiziționează serviciile noastre și vom colecta și utiliza doar informațiile utile în livrarea serviciilor companiei și într-o manieră compatibilă cu drepturile și obligațiile care va revin în temeiul legii.

Care este scopul acestei politici de confidențialitate?

  • Politica stabilește modul în care folosim datele personale.
  • Pentru livrarea serviciilor de instruire și consultanță în management industrial, BEST SMART CONSULTING S.R.L. este operator asociat cu BEST SMART DIGITAL S.R.L și administrează în comun următoarele platforme:
  • pagina web academiaindustriala.ro
  • aplicația de management clienți MiniCRM
  • Best Smart Consulting S.R.L. nu va transmite datele dvs. nici unei alte terțe părți decât in situația în care are o obligație legală în acest sens sau atunci când v-ați dat consimțământul pentru acest lucru.

Colectarea datelor

Best Smart Consulting S.R.L. poate colecta informații personale pe care le primim direct de la dvs. atunci când:

  • utilizați site-ul nostru web
  • va înscrieți la cursuri
  • participați la evenimentele organizate de Best Smart consulting S.R.L.
  • accesați o resursă informațională gratuită
  • ne contactați
  • cumpărați sau sunteți beneficiari ai serviciilor noastre.
  • Putem colecta următoarele tipuri de informații:
  1. numele, adresa, adresa de e-mail, numerele de telefon, CNP – având obligația legală atunci când emitem diplome ANC, gen, vârsta, situația pe piața muncii, nivelul de educație, categorii speciale de date solicitate prin proiectele cu finanțare europeană.
  2. informațiile necesare pentru a vă oferi un serviciu și detalii despre serviciile pe care le-ați utilizat.
  3. numele firmei dvs., poziția dvs. în companie; adresa firmei, adresa de e-mail și numărul de telefon asociate poziției dvs. în companie.
  4. informațiile dvs. de plată, cum ar fi detaliile cărților de credit sau de debit și detaliile contului bancar.
  5. Tehnologii de securitate adecvate sunt utilizate în scopul prevenirii accesului neautorizat.

De ce colectăm aceste informații?

Vă colectăm informațiile personale pentru:

  • a vă oferii servicii pe care le puteți solicita de la noi
  • a respecta obligațiile legale și de reglementare

Cum colectăm aceste informații?

Colectăm informații personale:

  • direct de la clienți/ beneficiari: de ex. atunci când un client semnează pentru a primi serviciile de instruire sau a participa la proiectele noastre prin intermediul site-ul nostru
  • Ne angajăm să vă actualizăm informațiile în cea mai mare măsură posibilă. Cu toate acestea, dacă credeți că am făcut o eroare, atunci vă rugăm să ne contactați, așa cum am arătat mai jos și vom face eforturi rezonabile pentru a le corecta.

Păstrarea în siguranță a informațiilor dvs.

Best Smart Consulting S.R.L. se angajează să păstreze informațiile personale ale clienților în siguranță pentru a le proteja de accesarea, utilizarea, distribuirea sau distrugerea necorespunzătoare sau accidentală și împotriva pierderii acestora.

Solicitările de acces la datele personale

În cadrul GDPR, persoanele pot cere confirmarea că datele lor sunt procesate și accesate. Odată ce identitatea unei persoane este verificată, Best Smart Consulting S.R.L.va depune toate eforturile să răspundă fără întârziere și în termenul de o lună prevăzut de regulament.

Accesul terților

Accesul la informațiile dvs. personale este permis numai atunci când este cerut de lege, dar nu le vom vinde și nu le vom împărtăși niciodată altor terțe părți fără consimțământul dvs.

Furnizorii noștri de servicii

Includ furnizorii externi de servicii, cum ar fi contabili, auditori, experți, avocați și alți consultanți externi profesioniști; Sisteme IT, furnizori de servicii de suport și hosting; tipărirea, publicitatea, marketingul furnizorilor de servicii externalizați care ne ajută în desfășurarea activităților de afaceri. Toate sistemele noastre sunt situate în Romania sau în SEE

Cât timp păstrăm informațiile personale?

Vom păstra informațiile personale ale clienților/ beneficiarilor numai atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini un anumit scop sau pentru a îndeplini o anumită obligație.

Utilizarea cookie-urilor site-ului

Acest site utilizează module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența atunci când vizitați site-ul web. Cookie-urile sunt fișiere mici salvate pe dispozitivul dvs. care urmăresc, salvează și stochează informații despre interacțiunile dvs. și despre utilizarea site-ului web. Acest lucru permite site-ului, prin serverul său, să vă ofere o experiență personalizată în cadrul acestui site.

Dacă nu doriți ca fișierele cookie să fie stocate pe dispozitiv, trebuie să efectuați modificările necesare in centrul de confidențialitate pe care îl punem la dispoziție sau pe browserele și aplicațiile relevante.

Acest site utilizează software-ul de urmărire Google Analytics pentru a vă monitoriza interacțiunea cu pagina web si pentru a înțelege mai bine cum îl utilizați. Acest software va salva un modul cookie pe dispozitiv pentru a urmări și monitoriza implicarea și utilizarea site-ului web, dar nu va stoca, salva sau colecta informații personale.

Legături către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nu avem niciun control asupra acestor site-uri. Odată ce ați folosit oricare dintre aceste linkuri pentru a părăsi site-ul nostru, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste site-uri și astfel de site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate.

Marketing

Dacă v-ați dat acordul pentru a primi informații de marketing, puteți renunța la o dată ulterioară prin transmiterea unui e-mail echipei noastre de marketing. Aveți dreptul în orice moment să ne notificați privind încetarea transmiterii comunicărilor în scopuri de marketing.

Contact și comunicare

Ne străduim să asigurăm o formă sigură a procesului de trimitere prin e-mail, dar natura comunicațiilor electronice înseamnă că acest lucru nu este complet sigur.

Utilizăm informațiile pe care le trimiteți:

  • pentru a vă oferi informații suplimentare despre produsele / serviciile pe care le oferim
  • pentru a vă ajuta să răspundem la orice întrebări pe care le-ați trimis
  • pentru a vă trimite comunicări de tip newsletter, daca le-ați solicitat
  • toate informațiile gestionate de clientul nostru de chat sunt considerate private și protejate de cele mai înalte niveluri de securitate. Informațiile non-publice nu sunt stocate în baza sa de date.

Toate datele de utilizator sunt menținute și arhivate pe servere securizate.

E-mail Newsletter

Best Smart Consulting S.R.L. operează un program de newsletter prin intermediul aplicației MiniCRM, aplicație de tip cloud, utilizat pentru a informa abonații despre produsele și serviciile pe care le furnizăm pe site. De asemenea, puteți să vă gestionați abonamentele dacă ne scrieți.

Campaniile de marketing prin e-mail trimise de noi pot conține facilități de urmărire în cadrul e-mailului. Activitatea dvs. este urmărită și stocată într-o bază de date pentru analiză și evaluare ulterioară. Această activitate urmărită poate include: deschiderea de e-mailuri, redirecționarea e-mailurilor, clicurile pe linkurile din cadrul conținutului e-mailului, orele, datele și frecvența activității, alte activități legate de modul de accesare și vizualizare a e-mailurilor și de urmărire în scopul îmbunătățirii experienței și a modului în care prezentăm un buletin de știri prin e-mail.

Aceste informații sunt utilizate pentru a rafina viitoarele campanii de e-mail și pentru a vă furniza conținut mai relevant în funcție de activitatea dvs.

Veți putea să vă dezabonați de la un buletin informativ de e-mail de la noi făcând clic pe linkul de dezabonare aplicabil în e-mailul nostru sau pe alte instrucțiuni furnizate de noi în e-mail.

Platforme social media

Participăm pe platformele social media în conformitate cu politicile și termenii lor de confidențialitate.

Ar trebui să utilizați cu înțelepciune platformele social media și să le comunicați / angajați cu atenție și precauție cu privire la propriile date personale. Nu vom solicita date personale prin intermediul platformelor social media. Dacă doriți să discutați un subiect delicat, vă rugăm să folosiți un canal mai potrivit, cum ar fi un apel telefonic sau un e-mail.

Acest site poate utiliza butoanele de partajare socială care ajută la partajarea conținutului web direct de la pagini web la platformele sociale. Ar trebui să utilizați aceste butoane cu grijă. Rețineți că platforma social media poate să vă urmărească și să salveze solicitarea dvs. de a distribui o pagină web prin intermediul contului platformei media sociale.

Link-uri scurte în social media

Împărtășim linkuri web pe paginile de social media. Uneori, aceste linkuri pot fi scurtate. Aceste adrese URL scurte sau chiar adresa URL afișată pot fi hackate sau modificate în alt mod, în funcție de dorința noastră de a vă redirecționa către un alt site. Nu suntem responsabili dacă sunteți redirecționat către un site incorect.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate:

Păstrăm regulile noastre de confidențialitate în mod regulat și vom plasa orice actualizare pe această pagină web. Această politică de confidențialitate a fost actualizată pentru ultima oară în Mai 2019.

Cum să ne contactați:

Vă rugăm să faceți o cerere prin pagina noastră de contact dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate sau la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0722531496.

Drepturile dvs. în raport cu datele colectate

Aveți următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem;
  • Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;
  • Dreptul de a-și retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ.
  • Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia;
  • Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, când prelucrarea nu mai este necesară sau când prelucrarea respectivă este contrară legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce iți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.

În cazul în care ai întrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să ne trimiți o cerere sau să iți exerciți oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru cu protecția datelor, la adresa [email protected] .

Vom analiza fiecare cerere și vă vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o lună de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la tine sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii tale, te vom informa fără întârziere cu privire la faptul că avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiză corespunzătoare a cererii tale.

În cazul în care vei considera că nu am reușit să îți soluționăm toate cererile sau dacă nu ești mulțumit de răspunsurile noastre, poți depune o petiție la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod poștal 010336

București, România

[email protected]

Puteți, de asemenea, să apelați la instanțele de judecată.