CURS ANSVSA – Bunastare ferme pui

CUI SE ADRESEAZA

Proprietarilor si crescatorilor de pui destinati productiei de carne care detin ferme cu peste 500 de pui, cursul fiind obligatoriu, in conformitate cu prevederile Dir. Cons. 43/2007/CE, transpusa in legislatia nationala prin Ord. ANSVSA nr. 30/2010.

Sunt exceptate de la aceasta prevedere abatoarele care sacrifica mai putin de 1.000 de unitati animal viu pentru mamifere sau 150.000 de unitati pe an pentru pasari sau iepuri de crescatorie (*).

Pentru personalul mai sus enumerat, cursul este obligatoriu, in conformitate cu prevederile Reg. Cons. nr. 1099/2009/CE referitor la protectia animalelor in timpul uciderii.

CE ARE ACEST CURS PENTRU TINE

Cursul prezinta intr-o maniera succinta prevederile legislative ale legislatiei nationale referitoare la protectia puilor de carne.

CE CONTINE CURSUL

Tematica cursului este conforma celor stipulate de Dir. Cons. 43/2007/CE, transpusa in legislatia nationala prin Ord. ANSVSA nr. 30/2010 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind stabilirea normelor minime de protecţie a puilor destinaţi producţiei de carne.

Tematica cursului:

  • standardele minime ale unei exploatatii destinate puilor de carne,
  • cerintele de practicare a densitatii de populare sporite,
  • fiziologia, in special necesitatile de apa si de hrana, comportamentul puilor si conceptul de stres,
  • aspecte practice de manipulare a puilor, precum si ale capturarii, incarcarii si transportului,
  • ingrijirile de urgenta destinate puilor, uciderea de urgenta, precum si metodele de selectare a puilor pentru sacrificare, masuri de biosecuritate.

Calendar

Data curs: 21 octombrie 2017, Bucuresti

Conditii comerciale

Pentru o grupa de 25 cursanti, organizam cursul in sistem in-house la sediul companiei client sau in orice alta locatie la alegerea acestuia, la o data stabilita de comun acord.

administrator-512

Trainer

Ioana Andronie

Testimoniale

"Un curs sustinut de un profesionist, foarte bine structurat si foarte eficient."

Comments are closed.